موتور دویتس یکی از پرقدرتمندترین و با کیفیت ترین موتور های موجودر در عرصه دیزل می باشد.این شرکت با تولید انواع موتورهای دیزل یکی از پیشگامان در دنیا می باشد.
تاریخچه شرکت دویتس
دویتس شرکتی که 150 سال پیش توسط نیکولاس اتو و یوگن لانگن به عنوان اولین شرکت تولید موتور دیزل بنیان گذاری شد.آنها با یک شرکت کوچک و تعداد اندک شماری کارمند در شهر کلن آلمان شروع به کار کردند.
در سال های اولیه اتو و لانگن فقط به تولید موتور های ثابت علاقه داشتند و زیاد تمایلی به تولید موتور های خودرو نداشتند.گوتلیب دایملر مدیر فنی مشتاق تولید خودرو بود و به او پیشنهاد شد تا اواسط دهه 1870 شرک را به سنت پترزبرگ منتقل شود.بعد از انتقال شرکت به تولید ماشین های کشاورزی کمباین , تراکتور و همچنین وسایل نقلیه تجاری مانند کامیون و اتوبوس روی اورد.
در اوایل قرن بیستم پس از مرگ اتو فناوری موتور به طور قابل توجهی بهبود یافت.فرایند های احتراق جدید , احتراق الکتریکی و سایر یشرفت ها باعث شد که موتور گاز سوز و نفت کار امدتر و ایمن تر شوند , عماکرد ان ها را افزایش داده و به نوبه خود کاربرد بالقوشان را در صنعت , حمل و نقل و کشاورزی افزایش دهند.
این شرکت در سال های بعد کارخانه های تولیدی خود را در وین اتریش , میلان ایتالیا و فلادلفیا راه اندازی کرد و در فرانسه و روسیه هم نیز ارتباط تجاری برقرار کرد.چند دهه بعد دویتس موتور برای تنوع بخشیدن به طیف محصولات تمرکز خود را بروی تولید لوکوموتیوهای معدنی اغاز کرد.
تا سال 1938 دویتس به بزرگترین تولیید کننده موتور دیزل آلمان تبدیل شده بود ولی با شروع جنگ جهانی دویتس موتور اولین انتخاب برای تولید مواد جنگی نبود , زیرا موتورهای انها برای کشتی و تانک ها نظامی بسیار کوچک بودند.دویتس شروع به تولید برای موتور های بزرگتر برای تفنگداران آلمانی و یک ترکتور توپخانه برای ارتش آلمان کرد.
پس از جنگ جهانی دکتر هنله به مدیریت ارشد دویتس پیوست.حدود سه چهارم از تاسیسات شرکت دویتس موتور ویران شده بود و به تصرف نیرو های امریکایی در امده بود.در اواسط سال 1945 به دویتز اجازه داده شد تا تولید موتور های دیزلی و مصارف غیر نظامی را از سر بگیرد , اما بعد از چند ماه این اجازه لغو و نیرو های اشغالگر اجازه ساخت موتور را ندادند.
اوضاع در نهابت با اصلاحات ارزی در آلمان غربیدر سال 198 تغییر کرد و به تدریج اقتصاد المان به حالت عادی برگشت , دویتس به ساخت موتورهای دیزلی هوا خنک که این شرکت به سفارش ارتش المان ساخته بود بازگشت.بر خلاف مدل های اب خنک عمدتا موجود در بازار , نسخه هوا خنک می توانست تحت شرایط شدید مانند دمای بسیار بالا یا بسیار پایین به طور ایمن
مزایا و معایب موتور هوا خنک دویتس
از مزایا موتور هوا خنک در صورت نشت روغن خنک کننده برای موتور مشکلی ایجاد نمیکند , به دلیل کاهش قطعات مانند ردایاتور اب خنک فضای کمتری را اشغال میکند , خیلی سریعتر نسبت به ابخنک گرم میشود و خطر یخ زدگی را در زمستان ندارد.
از معایب موتور دویتس هوا خنک می توان اشاره کرد به فضای محیط کار در صورتی که این موتور در جای بسته شروع بع کار کند موتور داغ کرده و اسیب جدی به ان وارد می شود و حتما نیاز به فضای باز دارد تا به عمل کرد موتور اسیبی نرسد.
سرویس و تعمیر موتور دویتس
تهران پتک اریه دهنده خدماتی همچون اجاره کمپرسور باد , تهیه و تامین قطعات انواع موتور دویتس و تعمیر و سرویس کلیه موتور های دویتس از قبیل , 1011 , 2011, 912, 913 وانواع موتور های دویتس سه سیلندر , چهار سیلندر و 6 سیلندر دیزلی اماده خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز می باشد